Εμπόριο Οχημάτων, Επισκευές, Τοποθέτηση - Εμπόριο Μπαταρίας και πολλά άλλα

Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, τεχνικές συμβουλές και την ηρεμία που έρχεται γνωρίζοντας ότι το όχημα σας είναι στα χέρια έμπειρων τεχνικών.

Vehicles Moto Vasilis can sell
Vehicles Moto Vasilis can sell
Η ομάδα του Moto Vasilis επισκευάζει δύο μοτοσυκλέτες

Γιατί να μας επιλέξετε

Ειδικοί στο να βρίσκουμε την καλύτερη λύση στα προβλήματα σας

 • Εικονίδιο βαθμολόγησης

  22+ Χρόνια Εμπειρίας

  Το κατάστημα μας άνοιξε τις πόρτες του το 2001 και έχει εξυπηρετήσει επιτυχημένα εκατοντάδες πελάτες με τις γνώσεις του.

 • Εικονίδιο εγγύησης

  Εγγύηση

  Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, τίμιων τιμών και προσωποποιημένων εμπειριών που ξεπερνάνε την προσδοκία του καθενός.

 • Εικονίδιο προθεσμίας

  Εύλογες προθεσμίες

  Δεσμευόμαστε ότι η εργασία μας θα είναι αποτελεσματική για να διασφαλίσουμε ότι το όχημα σας θα επιστρέψει στο δρόμο το συντομότερο δυνατό δίχως συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Πωλήσεις & Επισκευές

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες των οχημάτων σας.

 • Εικονίδιο λίστας

  Πωλήσεις

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε ένα ποικίλο απόθεμα μοτοσυκλετών, ποδηλάτων, αυτοκινήτων και όλων των τύπων ηλεκτρικών οχημάτων.

 • Εικονίδιο εργαλείων

  Επισκευές

  Ως εξειδικευμένο συνεργείο μηχανικών, μπορούμε να εκτελέσουμε ένα ευρύ φάσμα επισκευών, όπως διαγνωστικά για τον κινητήρα, εργασίες φρένων και αναρτήσεων, επισκευές στα ηλεκτρικά και εργασίες συντήρησης, όπως αλλαγές λαδιών και περιστροφές ελαστικών. Επίσης προσφέρουμε οδική βοήθεια αν την χρειαστείτε.

Εικόνα της μηχανής Kymco AK550
Λογότυπο της Kymco
Μπουκάλια με λάδι μηχανής και αξεσουάρ

Ευρύ Φάσμα Αξεσουάρ & Ανταλλακτικών

Αναβάθμισε και Συντήρησε το όχημα σου.

 • steering wheel Icon

  Αξεσουάρ

  Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ για όλους τους τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων ηχοσυστημάτων, αναβαθμισμένου φωτισμού και πολλά άλλα.

 • Εικονίδιο βίδας

  Ανταλλακτικά

  Είμαστε πολύ υπερήφανοι που προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη συλλογή ανταλλακτικών κορυφαίας ποιότητας για όλους τους τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων κινητήρων, φρένων, συστημάτων ανάρτησης, ηλεκτρικών εξαρτημάτων και πολλά άλλα, διασφαλίζοντας ότι τα οχήματα των πελατών μας λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πλυντήριο Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών & Σκαφών

Κάνε το Όχημα σου να Μοιάζει με Καινούργιο.

 • Car wash Icon

  Πλυντήριο

  Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φιλικές προς το περιβάλλον που κάνουν το όχημά σας να φαίνεται πεντακάθαρο, τόσο μέσα όσο και έξω.

Ο Moto Vasilis πλένει ενα αμάξι
Kawasaki
Honda
Ideal
Makita
Kymco
KTM
Yamaha
Piaggio
Triumph
BMW
EMW
Orient